Kolme kuningasta; Tarsiksen, Arabian ja Saaban, nuo tutut Itäisenmaan viisaat miehet kävivät kumartamassa kuningasten kuningasta ja lahjoittamassa Hänelle kultaa, suitsuketta ja mirhaa. Perin tuttu Raamatun kertomus näyteltiin taas kerran tänään täällä Andalucian lukemattomissa kylissä ja kaupungeissa. Niin myös suomalaisten Fuengirolassa. Kulkue satoine mitä erilaisimmin koristelluin kulkuvälinein ja tuhansin huikeasti puetuin lapsin ja aikuisin oli jälleen kokemisen arvoinen. Karkkiakin lenteli kadunvarren seuraajille kuulema tässä pikkukaupungissa 18 000 kiloa! Musiikki toimi ja seremonia kesti 2 – 3 tuntia läpi kaupungin.

Mukana olin vaimoni ja kymmenkunnan täkäläisen ystäväni kanssa. Ja tapasin rutosti täkäläisiä, mukavia suomalaisia!

Ja HUOM! perussuomalaisittain ajattelevia ihmisiä. Viesti Heiltä oli hyvin selvä: kertokaa kaikelle kansalle totuus Suomen todellisesta taloudellisesta ahdingosta, älkää yhtään myötäilkö hallituksen suuntaankaan ja olkaa oman linjanne takana! Vie Sinä sinne Bryssellin meidän terveiset; jo riittää! Onnea matkaan, Juha! Jos joku teistä julistaa ettei eurosta voi erota, hän on väärä profeetta! Ken hyrisee, että vähemmän EU:ta, parempaa EU:ta, menköön vasemmistoliitoon tai vihreisiin!

Mitäpä minä tuhon muuta kuin, että olen itse täysin EU – kielteinen ja euro – vastainen, en enää vain kriittinen! Sitähän ovat jo Isä Mitro, Pertti Salolainen ja Tarja Halonenkin;

hehän haluavat kritiikissään lisää liittovaltiota, lisää meille maksajina yhteistä talousvastuuta rosvojen rötöksistä, lisää pankkiunionia, täyden sosiaaliunionin, eläkeunionin ja poliittisen unionin! Huh!

He haluavat Suomen perikatoon ja Sinut suomalainen keskituloinen, jolla vielä työtä on, MAKSAJAKSI!

Myös Sinut eläkeläinen; alas eläkkeet, alas palkat ja yksinhuoltajat ja lapsiperheet holhoukseen! Mitä saisit Suomessa, jos kuukausipalkkasi olisi alle 700 euroa, niin se on täällä espanjalaisilla keskimääräisesti! Kiitos oikeistohallituksen, tuon Kataisen veljespuolueen Partido Popularin ja sen syvälle korruptioon kaulaansa myöten uponneen pääministeri Rajoyn! Huh hellettä, sano Merkel Saksan parlamentissä puoluetoveriaan Rajoyta tervehtiessään!

Kuka on saattanut Espanjan valtion velan 1800 miljardiin, 17 maakunnan velat satoihin miljardeihin ja yli 6 miljoonaa espanjalaista työttömäksi ja satojatuhansia ihmisiä velka -asunnoistaan kadulle muistonaan kodistaan vain ikuiset satojen tuhansien asuntovelat?

Vastaan: vastuuttomat saksalaiset, ranskalaiset, brittiläiset ja muut sijoittajat, pankkiirit, eu – komissio Olli Rehnin johdolla meidän Kataisten ja Urpilaisten vain hyväksyvästi nyökytellessä! Espanjan tähän syvyyksiin ovat saattaneet kaksi pääministeriä: edellinen sosialisti Zapatero, suutari suomeksi ( teki suutarit sanan varsinaisessa merkityksessä ) ja nyky selittäjä Rajoy!

ON SIINÄ MEILLÄ SUOMALAISILLA KOLME POHJOISEN MAAN ” VIISASTA TIETÄJÄÄ ”! Toivat meille nälkää – velkaa – itsemurhia!

Mietipä tuota tykönäsi näin Loppiaisen aattona! Onko tullut muutoksen aika niin SUOMEN kuin Euroopan Unionin politiikassa! Olisiko syytä hallituksemme ottaa käyttöön edes tippa totuutta, roppakouralla nöyryyttä tosiasioiden edessa tai siirtyä syrjään suosiolla! Sehän on edessä kuitenkin ennemmin tai myöhemmin! Mitä aiemmin, sitä vähemmillä vauriolla Isänmaamme pääsee!

Hyvää alkanutta muutosten vuotta 2014!

PS. Ensimmäinen maalaus on valmistunut;

Syystuuli Inarinjärvellä 81 x 100 cm! Lisää tiedossa! Kyllä elämä on sittenkin ihanaa!