Aamuvarhaisella saattelin vaimoni Liisan Malalagan lentokentälle; hän lähti valvomaan taloyhtiömme putkiremonttia asuntomme osalta. Siinä hän on tomerampi ja parempi kuin minä. Itse jään tänne vielä kuun loppuun. Vaimo on saateltu, rantabulevardin 7 kilsaa on hipaistu ja cafe solo doblena siemaistu. Päivä on valjennut yön sateen jäljiltä aurinkoisena ja tuulahtelevana. Edessä on jumalanpalvelus Benalmadenan kirkossa ja tuttavien kanssa lounas. Kyllä minun kelpaa, vaikka rakkaani on jo kaukana; kaipaus kantaa tässäkin muodossaan elämää eteenpäin! Kiitos Liisa ihanasta kolmiviikkoisesta!

Huomenissa käyn 10 päivän uudelleenkoulutukseen taidemaalarin taipaleellani; opettajani vaatimuksesta ja innoittamana on tarkoitus ottaa haltuun aivan uudella tavalla akvarellimaalaamisen taitoni. Aloitin maalariurani 1999 akvarellistina, mutta siirryin nopesti ja notkeasti öljyväreihin ja moniin erilaisiin tekniikoihin siinä; halukkaimmin käytän nykyään palettiveistä. Edessä on mielenkiintoinen rupeama uusiin haasteisiin! Niitähän minä rakastan!

Aiheet ja ideat maalattavista aiheista hänellä on jo aivoituksissaan, mutta haluaa nähdä lisävauhdittajana minun jo täällä maalaamani Lapin maisemat. Panneeko minut maalaamaan ne akvarelleina? Mielenkiintoista ja kiehtovaa hypätä akvarellimestarin oppiin! Jatkan toki Lappi – sarjani loppuun myös entiseen tyyliini ja tekniikoin!

Missäkö politiikka? Koko ajan takaraivossa muhimassa jytkyä! Ja päivittäiset yhteyteni tukiryhmiini, perussuomalaisiin, jos muihinkin täysin epäpoliittisiin ryhmittymiin, jotka haluavat passittaa minut Brysseliin, toimivat vallan vaivattomasti. Kysyntää riittää ja mikä on sen pohjalta käydä kuumaan vaalitaistoon siellä kylmässä Pohjolassa heti palattuani. Minusta tuntuu tällä hetkellä aivan samalta ( kiihkeän voimalliselta ) kuin aikoinaan, kun palasin juoksijana kuukausia kestäneeltä, kovalta harjoitusjaksolta etelän lämmöstä koti – Suomeen; kunnossa olin, juoksu kulki, ennätykset kaatuivat ja Eurooppa pantiin kontilleen! Raavitutti sisikuntaa päästä näyttämään, mitä olin raadannallani sisuksiini ladannut! Nyt samalla innoituksella ja sisäisellä palolla vaalikentille päävihollista EU:ta vastaa!

JUHA VÄÄTÄINEN, VASTAVETO EU:lle! Komissio kuriin! Varsinkin Rehn! SUOMELLE SE, MIKÄ SILLE KUULUU; VAPAUS OMIIN RATKAISUIHIN!

Into nousee työtä tehdessä, varmuus tavotteiden toteutumisesta kasvaa ja elämä kutsuu, oikein huutaa kyytiinsä! No, täältä tullaan; haasteita halutaan ja niihin vastataan täydellä panoksella! SAAT MITÄ TILAAT! Ken pelkää, ei pelaa! Ystävät Hyvät, onnellisten aurinkojen kevättä Teille kaikille!